Безкоштовне навчання для сирних професіоналів
Як правильно працювати з сирами, як продавати більше та оптимізувати сирний простір для збільшення прибутку — ці питання хвилюють багатьох, хто повʼязаний із продажем сиру.
Саме тому ProCheese Академія в партнерстві з німецьким виробником сиру Bergader оголошують набір на безкоштовний курс для сирних професіоналів, — повідомляє спільнота поціновувачів сиру ProCheese від Ardis Group.
Навчання для тих, хто працює з сиром:
- чизмонгери (продавці сиру);
- сирні сомельє;
- менеджери та керівники сирних відділів;
- власники сирних крамниць;
- та всі, хто дотичний до продажів сиру.
На курсі будуть розглянуті три теми:
- кар’єра сирного професіонала в Україні;
- робота з сирами з блакитною пліснявою;
- ефективне управління сирним простором.
Про організаторів:
- ProCheese Академія — перша в Україні сирна Академія, яка готує сертифікованих сирних професіоналів — чизмонгерів та сирних сомельє. Уже 3 роки Академія проводить навчання онлайн та офлайн для тих, хто бажає здобути сирну професію або поглибити свої знання.
- Bergader — компанія, яка розпочала свій шлях у 1902 році, коли засновник Базіл Вейкслер заклав перший камінь у фундамент приватної сироварні. Відтоді Bergader виробляє фірмові сири, такі як Баварія Блю, Боніфац, Бергадер Еделпілц із найкращого баварського молока.
Спільна освітня програма створена для підтримки та розвитку української сирної галузі. Учасники, які успішно складуть тестування після завершення навчання отримають сертифікати.
Формат: онлайн
Старт: 21 лютого
Програма вебінарів та безкоштовна реєстрація за посиланням: https://procheese.ua/events/vebinary-z-bergader/