All Retail
Опубліковано

"Нова пошта" почала доставляти посилки з Китаю поїздом

"Нова пошта Глобал" (входить у групу компаній "Нова пошта") почала доставляти посилки з китайської торгової площадки AliExpress в Україну поїздом.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на повідомлення компанії, передає БизнесЦензор.

22 квітня з Китаю в Київ прибув залізничний контейнер з першою партією з 8 888 посилок з AliExpress для клієнтів "Нової пошти" вагою 4 тонни. Весь шлях зайняв 15 днів, що, за даними компанії, в два рази швидше аналогічних перевезень на ринку.

"Нова пошта Глобал" успішно впроваджує технологію мультимодальної доставки. Крім чартерних вантажних літаків, ми вводимо доставку поїздом. Він долає шлях з Гуанчжоу до Варшави за 13 днів. Звідти контейнер ми доставляємо Київ наземним транспортом, і це ще додатково два дні", - наголосила заступниця директора "Нової пошти Глобал" Ольга Володіна.

За її словами, ключова перевага залізниці - чіткий маршрут, за яким поїзди рухаються в межах розкладу, без відхилень і затримок, що дозволяє гарантувати клієнтам дотримання строків доставки.

"Крім того, залізничні контейнери дозволяють комбінувати відправлення е-комерс з вантажами бізнес-клієнтів, що дозволяє задовольнити потреби різних сегментів", - зазначила Володіна.

Як повідомлялося, раніше "Нова пошта" спільно з китайським логістичним оператором Cainiao, що входять до складу Alibaba Group, запустила доставку посилок з Китаю чартерними вантажними рейсами.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або