All Retail
Опубліковано

Компанія «АТБ-Маркет» поширила сервіс Click & Collect на всі регіони країни

Компанія «АТБ-Маркет» з 24 квітня поширила сервіс онлайн-предзаказів (Click & Collect) товарів та продуктів першої необхідності на всі регіони України.

Наразі сервіс доступний клієнтам 1103 магазину торговельної мережі «АТБ», що присутні у 282 населених пунктів, 118 районів 24 областей країни.

Сервіс онлайн-предзаказів був запущений компанією 06 квітня у тестовому режимі для магазинів торговельної мережі «АТБ» міста Дніпра та Дніпропетровської області. Під час реалізації, сервіс показав позитивну динаміку у кількісних та якісних показниках, затребуваність та своєчасність впровадження такого інструменту для усіх клієнтів компанії.   

На сьогодні сервіс працює як онлайн-вітрина магазину, де представлений певний перелік товарів та продуктів харчування, з урахуванням найбільшого попиту. Кожен користувач Інтернету може обрати та замовити необхідні йому товари онлайн, на спеціалізованому сайті компанії https://zakaz.atbmarket.com/ , а у магазині тільки оплатити та забрати придбаний товар.

Компанія «АТБ-Маркет» планує і надалі вдосконалювати сервіс Click & Collect та у найближчий час реалізувати для всіх клієнтів магазинів торговельної мережі «АТБ» можливість оплати заказу безпосередньо при оформленні на сайті.

Нагадаємо, що з 07 квітня компанія «АТБ-Маркет» також масштабувала на всю Україну доставку продуктових наборів «Новою поштою» через платформу Rozetka. В цьому проекті компанія може гарантувати доставку продуктових наборів клієнтам протягом 2-х днів в 7700 населених пунктів, а при необхідності і відповідних запитах – розширити її до селищ з населенням 3000 осіб.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або