All Retail
Опубліковано

«Епіцентр» за рік відкрив 25 Центрів техніки «ЦЕ ТЕ» по всій Україні

Теги:
Епіцентр
DIY
Фото:
All Retail

До кінця року інноваційний формат магазинів побутової техніки з’явиться ще у 12 містах України.

Національна мережа «Епіцентр» відкриє 4 липня одразу три нових Центра техніки «ЦЕ ТЕ» — в Одесі, Дніпрі та Харкові. Таким чином, на сьогодні по всій Україні вже працює 25 магазинів побутової техніки інноваційного формату мережа-у-мережі з максимально широким асортиментом та унікальними пропозиціями для покупців. Так в Одесі на території Центру техніки «ЦЕ ТЕ» відкривається масштабний shop-in-shop Samsung Нome нового формату з найширшим асортиментом побутової техніки бренду та можливістю його протестувати.

Завдяки зміні формату, ріст продажів побутової техніки в ТЦ «Епіцентр» випереджає середні показники ринку. «Найкраща оцінка нового формату з боку покупців — це стійка позитивна динаміка продажів і зростання середнього чека в Центрах техніки «ЦЕ ТЕ» в порівнянні зі ще не переформатованими відділами побутової техніки, — зазначає керівник відділу побутової техніки мережі «Епіцентр» Олександр Величко.

У планах компанії до кінця року відкрити ще 12 Центрів техніки «ЦЕ ТЕ» в містах України. У майбутньому компанія розглядає можливість масштабної експансії й поза межами торговельних центрів «Епіцентр».

Середня площа Центрів техніки «ЦЕ ТЕ» складає 900 кв. м. Зміни торкнулися як обладнання та освітлення, принципів організації простору, доставки товару, так і роботи персоналу мережі та впровадження принципів безпечного обслуговування покупців під час карантину. Крім того, були значно розширені пропозиції розстрочки та акційних кредитних програм. У торговельних залах крім звичного асортименту, який був суттєво розширений у таких категоріях, як смартфони, цифрова техніка та гаджети, електротранспорт, облаштовані окремі experience- та бренд-зони, а серцем Центрів техніки «ЦЕ ТЕ» стала єдина сервісна зона, де покупець може отримати всю необхідну інформацію, оплатити обраний товар, оформити кредит чи розстрочку, замовити додаткові послуги та сервіси або оформити онлайн замовлення. «Формат мережа-в-мережі дає змогу покупцю не виходячи з Центра техніки «ЦЕ ТЕ» не тільки протестувати та обрати товар, але і вирішити всі питання, пов’язані з його оплатою, доставкою, додатковим сервісом та скористатися перевагами бонусної програми «Вигода», — розповідає керівник відділу побутової техніки мережі «Епіцентр» Олександр Величко. — Наша мета — надавати клієнтам повний спектр послуг незалежно від того, приходять вони до нас за витяжкою або за смартфоном».

Додатковою перевагою для покупців є те, що Центри техніки «ЦЕ ТЕ» є невіддільна (частина/ознака) частиною мережі «Епіцентр», тому в покупців є можливість витратити накопичені за покупки в Центрах техніки «ЦЕ ТЕ» бали (на картці «Вигода») при купівлі будь-яких товарів у 60 ТЦ «Епіцентр» по всій Україні та навпаки.

Нагадаємо, перші Центри техніки «ЦЕ ТЕ» було відкрито в березні 2019 року.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або