All Retail
Опубліковано

Всесвіт Маленького принца у новому Сільпо в Щасливому

Теги:
Сільпо
експансія
Фото:
All Retail

У с. Щасливе Київської області відкрито новий дизайнерський «Сільпо» за мотивами найвідомішого твору Антуана де Сент-Екзюпері.

Відтепер щодня зіркові сузір’я на фасаді Харківського шосе, 1в вказуватимуть на казковий шлях, а Гостей зустрічатимуть Принц та Лис, посміхаючись з самого даху.

2370 кв. м торгового залу — подорож станціями всесвіту «Маленького принца». Тут є всі планети, на яких побував знайомий з дитинства герой. Одна з планет, як і має бути, обертається навколо своєї осі.

Під зоряним склепінням магазину парить величезний літак пілота, котрого Принц зустрів на Землі. А на полицях красуються добірні продукти, що прилетіли сюди з різних куточків планети. Власний імпорт «Сільпо» вишукує та привозить для Гостей найцікавіше більше ніж з 60 країн світу. 

На острівці «Лавки Традицій» — делікатеси від завзятих українських ремісників і спадкоємних фермерів, а також справжні скарби для гурманів — slow food продукти.

У супермаркеті можна відшукати троянду, що надійно зберігається у колбі, – саме так, як вигадав дбати про неї Принц. Втім, головне – для своїх коханих тут можна знайти безліч інших, дієвих і приємних варіантів прояву турботи. А от як справді краще доглядати за трояндами підкаже флорист у квітковому бутіку «Сільпо».

Ми хотіли обрати тему співзвучну чудовій назві села. Це було чи не найцікавіше обговорення — як відобразити щастя в дизайні. «Маленький принц» не приходив першим на думку. В ньому немає речей та подій, що найчастіше називають, уявляючи щастя. Втім, все щоб не називали насправді зовсім не гарантує щастя — воно надто нелінійна категорія. А от життя, сповнене відкриттями, зацікавленість, щирість, вміння кохати, відданість своїй справі та турбота про навколишній світ — все те, про що писав Екзюпері, куди більше наближає до омріяного стану. Та більш того дає змогу робити щасливими інших.

Планета, яку розривають баобаби, ­нагадує, що споживання має бути екологічним. Використання багаторазового пакування значно зменшує кількість відходів. Крім екоторбинок для покупок, у «Сільпо» є вибір чашок, які зручно носити з собою, а отже замовляючи каву більше не брати паперові стаканчики з пластиковими кришками. На 11 класичних та 7 самокасах у якості альтернативи пластику є крохмальні пакети, що можна компостувати.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або