All Retail
Опубліковано

Експрес-доставка Сільпо запрацювала в 48-ми містах країни

Теги:
Сільпо
сервіс доставки
Фото:
All Retail

Географія сервісу експрес-доставки Сільпо зросла до 48 міст. Станом на липень послуга доступна вже в 24-х областях країни, а мережа супермаркетів стала одним з найбільших в Україні операторів швидкої доставки продуктів.

Про це RAU повідомила прес-служба компанії.

У червні Сільпо розширило покриття швидкої доставки ще на 14 міст в 9-ти областях країни. Найщільніше покриття в Київській області — 10 міст, серед яких Вишгород, Ірпінь, Бровари, Біла Церква, Васильків, Фастів, Боярка, Софіївська Борщагівка, Обухів, Київ. У найближчих планах Сільпо — інтенсивний розвиток доставки в Львівській і Одеській областях.

З 48-ми міст, де працює експрес-доставка Сільпо, 22 міста — обласні центри, а також Маріуполь, Бахмут, Краматорськ Донецької області і Сєвєродонецьк, Лисичанськ. Також сервіс працює в Мукачевому, Камʼянці-Подільському, Дрогобичі, Ніжині, Павлограді, Кривому Розі, Миргороді, Коростені, Мелітополі, Бердянську та селі Лиманка Одеської області.

«У 2020-му терміновий запуск доставки в Сільпо був обумовлений пандемією. За цей рік послуга доставки стала вже не стільки відповіддю на обставини, а звичною і зручною частиною повсякденного життя, інструментом, значно економить час і сили. Ми бачимо, що навіть після закінчення локдауна, попит на сервіс швидкої доставки серед наших гостей зростає», — розповідає директор департаменту електронної комерції Fozzy Group Ірина Румянцева.

Послуга доставки коштує 40 грн або 1 грн при замовленні від 250 грн. Можна вибрати різні варіанти екодружньої упаковки, серед яких картонні бокси. В експрес-доставці Сільпо є більше 3000 SKU. Час очікування замовлення — від 40 хвилин, 20 з яких відведено на збір продуктів і ще 20 — на дорогу. Зараз час доставки в залежності від точки збору Сільпо вдається утримувати в межах 25 хвилин.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або